O nama/ Sve što treba da znate o nama!

Slider 2
Slider 3
Slider 4
O nama
Firma ELINS d.o.o. je osnovana januara 1996. godine u Novom Sadu, sa željom da se postojeće znanje i iskustvo iskoristi za pružanje kompletnih usluga iz oblasti elektroenergetike, a posebno za kompletiranje pojedinih proizvodnih programa za opremu koja se koristi u elektroenergetskim instalacijama. Osnivač firme je prof.dr Čedomir Vujović, dipl.el.ing., istaknuti privrednik i stručnjak iz oblasti elektroenergetike. ELINS d.o.o. je porodična firma i spada u mala preduzeća.
Čime se bavimo?
Naše poslovanje se pre svega odnosi na opremu i proizvode niskog napona i pojedinu opremu srednjeg i visokog napona. Svi proizvodi imaju potreban i dovoljan nivo kvaliteta, što se kontroliše u toku procesa proizvodnje i nakon završetka proizvodnje, kontrola gotovih proizvoda. Ispitivanje se vrši u našoj laboratoriji kao i u ovlašćenim laboratorijama, a za više proizvoda posedujemo i međunarodni sertifikat i našu potvrdu o usaglašenosti.
Kvalitet proizvoda i usluga!
Posebno mesto u našem proizvodnom programu čine automatski osigurači prekidne moći 6 i 10 kA, tip B, C i D nazivne struje od 2 do 63 A, koje mi proizvodimo pod brendom ELINS. Svaki pojedinačno ispitujemo i podešavamo u skladu sa standardom SRPS EN 60 898. Kada se isporučuju kao limitatori za elektrodistribuciju posebno se podešavaju (sa strožijim opsegom podešavanja) i tako postaju pravi limitatori. Značajno mesto u našem programu zauzimaju:
  • usluge iz oblasti obnovljivih izvora energije;
  • povećanja energetske efikasnossti i kompezacija reaktivne energije;
  • mali hibridni sistemi vetrogenerator/solarni paneli (fotonaponski) za ostrvski rad.
  • iskorišćenja hidropotencijala malih vodotoka, odnosno MHE instalisane snage do 5 MW.
Ušteda el. energije!
U oblasti povećanja energetske efikasnosti posebno smo anagažovani na plasmanu izuzetno kvalitetene opreme u izradi postrojenja za kompenzaciju reaktivne energije na niskom i srednjem naponu. Naša postrojenja za kompenzaciju reaktivne energije smanjuju mesečne račune u potpunosti (na nekoliko stotina dinara) za reaktivnu i prekomernu reaktivnu energiju.
Iskustvo!
S obzirom na naše višegodišnje iskustvo, u mogućnosti smo ponuditi kvalitetna i proverena rešenja u svim oblastima elektroenergetike i ispuniti sve zahteve klijenata. Zadovoljstvo naših kupaca i poslovnih partnera, kao i održavanje konkurentske prednosti naših proizvoda i usluga koje nudimo su u centru svih naših delatnosti.
Zašto da izaberete našu kompaniju?
Profesionalna i poslovna saradnja sa domaćim i inostranim partnerima i poznatim firmama i dugoročno partnerstvo sa dobavljačima takođe su garancija kvaliteta naše opreme i usluga. Devetnaest godina profesionalnog i odgovornog poslovanja na našem i tržištu Bosne i Hercegovine, stalne težnje ka povećanju kvaliteta opreme usluga i kontinuirani rast plasmana, preporučuju nas kao odgovornog i pouzdanog partnera.

Sve proizvode i njihove specifikacije možete pogledati i poručiti putem naše Online prodavnice.

Pogledajte naše proizvode i izaberite iz širokog asortimana!
Copyrights © 2014 & Sva prava zadržana by Elins d.o.o.