O nama

Firma ELINS d.o.o. je osnovana januara 1996. godine u Novom Sadu, sa željom da se postojeće znanje i iskustvo iskoristi za pružanje kompletnih usluga iz oblasti elektroenergetike, a posebno za kompletiranje pojedinih proizvodnih programa za opremu koja se koristi u elektroenergetskim instalacijama. Osnivač firme je prof.dr Čedomir Vujović, dipl.el.ing., istaknuti privrednik i stručnjak iz oblasti elektroenergetike. ELINS d.o.o. je porodična firma i spada u mala preduzeća.

Naše poslovanje se pre svega odnosi na opremu i proizvode niskog napona i pojedinu opremu srednjeg i visokog napona. Ispitivanje se vrši u našoj laboratoriji kao i u ovlašćenim laboratorijama, a za više proizvoda posedujemo i međunarodne sertifikate i našu potvrdu o usaglašenosti.

Značajno mesto u našem programu zauzimaju i :

· Tehnički pregledi energetskih objekata,

· Povećanja energetske efikasnosti i kompezacija reaktivne energije,

· Projektovanje, isporuka opreme, montaža, po sistemo ključ u ruke za solarne elektrane snage od 50 do 9.999 kW,

S obzirom na naše višegodišnje iskustvo, u mogućnosti smo ponuditi kvalitetna i proverena rešenja u svim oblastima elektroenergetike i ispuniti sve zahteve klijenata. Zadovoljstvo naših kupaca i poslovnih partnera, kao i održavanje konkurentske prednosti naših proizvoda i usluga koje nudimo su u centru svih naših delatnosti.

Profesionalna i poslovna saradnja sa domaćim i inostranim partnerima i poznatim firmama i dugoročno partnerstvo sa dobavljačima takođe su garancija kvaliteta naše opreme i usluga. Dvadeset sedam godina profesionalnog i odgovornog poslovanja na našem i tržištu Bosne i Hercegovine, stalne težnje ka povećanju kvaliteta opreme usluga i kontinuirani rast plasmana, preporučuju nas kao odgovornog i pouzdanog partnera.